Routebeschrijving

Vanuit Drachten/Groningen
Vanaf de Wâldwei/N31 rijdt u richting Leeuwarden. U houdt de N31 aan tot aan afslag 24 (Leeuwarden/Deinum/Bolsward). Neem deze afslag en sla direct linksaf bij de verkeerslichten, richting ‘WTC Expo’. Volg vanaf hier onderstaande vervolgroute.

Vanuit Heerenveen
Vanaf de N32 rijdt u tot aan de haak van Leeuwarden. Aangekomen bij de haak van Leeuwarden volgt u de N31 richting Harlingen, Stiens, Leeuwarden. Volg de N31 tot aan afslag 24 (Leeuwarden/Deinum/Bolsward). Neem de afslag en sla direct linksaf bij de verkeerslichten, richting ‘WTC Expo’. Volg vanaf hier onderstaande vervolgroute.

Vervolgroute Drachten/Groningen/Heerenveen

Bij de eerstvolgende verkeerslichten gaat u rechtdoor, onder het Margaretha Zelle aquaduct door. Sorteer alvast links voor en ga na de volgende verkeerslichten linksaf, volg de borden Centrum/WTC/Casino (niet WTC Expo!). Aan het einde van de weg neemt u de eerste rotonde driekwart (linksaf) en vervolgt u de weg tot aan de volgende rotonde. Hier gaat u wederom driekwart. Ook de rotonde na de brug gaat u driekwart rond. U bevindt zich nu voor het WTC Congrescentrum en WestCord WTC Hotel.
U kunt u melden bij de balie van het WTC Westcord Hotel.

Vanuit Harlingen/Amsterdam A7/A31
Vanaf de A31, vervolgens N31, rijdt u tot aan de afslag Leeuwarden Noord. Na deze afslag slaat u direct linksaf. Volgt u de weg rechtdoor tot u aankomt bij het Europaplein, een grote rotonde met fontein in het midden. Hier neemt u de 1e afslag rechtsaf. U rijdt door tot aan de eerst volgende rotonde en hier neemt u wederom de eerste afslag rechtsaf. U bevindt zich nu voor het WTC Congrescentrum en WestCord WTC Hotel.
U kunt u melden bij de balie van het WTC Westcord Hotel.

Vanuit Hardegarijp
U rijdt op Leeuwarden aan over de Groningerstraatweg (N335). U vervolgt deze voor langere tijd tot u arriveert bij het Europaplein met de kenmerkende fontein. Bij deze rotonde neemt u de 2e afslag en vervolgt u uw weg. Bij de volgende rotonde neemt u de eerste afslag (rechtsaf). U bevindt zich nu voor het WTC Congrescentrum en WestCord WTC Hotel.
U kunt u melden bij de balie van het WTC Westcord Hotel.

Parkeren

Te voet vanaf het bus/treinstation naar het WTC Leeuwarden / Noord-Nederland.

Vertrek vanaf het station linksaf naar de Zuidersingel en neem de 1e afslag rechts. Bij de minirotonde gaat u linksaf en over de brug houdt u de Tesselschadestraat aan tot aan het eind. Aan de overkant van de rotonde ziet u het WTC complex. U kunt u melden bij de balie van het WTC Westcord Hotel.

 

Met de bus vanaf het centraal bus/treinstation naar het WTC Leeuwarden / Noord-Nederland.

Buslijn 71 en 97 vertrekken vanaf het busstation regelmatig naar het WTC complex te Leeuwarden. U kunt uitstappen bij de halte aan de Heliconweg. Hier ziet u het WTC complex. U kunt u melden bij de balie van het WTC Westcord Hotel.


World Trade Center Leeuwarden
WTC Business Academy


Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
The Netherlands

T  +31 (0) 58 294 16 10
F  +31 (0) 36 294 16 66
M +31 (0) 61 003 45 32
E   wtcba@wtcbusinessacademy.com

KvK 01104235
IBAN NL74RABO0335494854

Algemene voorwaarden (.pdf)

WTC Business Academy wordt mede mogelijk gemaakt door:Ontworpen door: Weening Reclame