Het World Trade Center (WTC) staat voor netwerken, wereldwijd zakendoen en kennis van een sterk veranderende sociaaleconomische wereld. En dit alles op hoog niveau. De internationale ondernemer heeft die kennis en competenties nodig om succesvol te opereren. De WTC Business Academy biedt daarbij de noodzakelijke ondersteuning.

Waarom?
Onze wereld is voortdurend in beweging. Ook de manier waarop internationaal zaken wordt gedaan is drastisch aan het veranderen. Het economisch zwaartepunt in de wereld verschuift sneller dan gedacht van het Westen naar het Oosten. Door de vele toepassingen van internet worden het gedrag van consumenten en de relaties tussen bedrijven onderling volstrekt anders. Nieuwe businessmodellen zijn nodig, andere distributiekanalen moeten worden aangeboord en de gratis toegang tot informatie en kennis hebben de spelregels gewijzigd.
Wie internationaal wil excelleren, moet hier op inspelen en zijn kennis en competenties blijven ontwikkelen en veelzijdig zijn. Denken in vernieuwende, prikkelende oplossingen voor bestaande markten en bouwen aan nieuwe markten, relaties en orders. Werken aan sociale innovatie. Het internet gebruiken als marketinginstrument. Netwerken en zakendoen met diepgaand begrip van andere culturen.
Over al die zaken en nog veel meer gaat de WTC Business Academy. Met als uiteindelijke doelstelling: het verhogen van uw rendement.

Voor wie?
De Executive Courses en trainingen zijn in eerste instantie bedoeld voor internationaal opererende bedrijven en voor bedrijven met internationale ambities. Maar zij staan ook open voor eenieder die zichzelf wil ontwikkelen op het gebied van internationalisering. Voor iedereen die meer wil weten over zakendoen in en met het buitenland en die zijn of haar organisatie daarop wil inrichten. Ook voor de non-profit sector is het programma van de Business Academy een must.

De organisatie
Voor iedere Executive Course is een Course Manager aangesteld. Deze wordt aangestuurd door een Academic Director. De organisatie is in handen van World Trade Center Leeuwarden.

Laatste nieuws

WTC Business Academy wordt mede mogelijk gemaakt door:Ontworpen door: Weening Reclame