Het World Trade Center Leeuwarden is gevestigd in het imposante WTC Expo gebouwencomplex. In dit complex worden de Executive Courses van de WTC Business Academy georganiseerd. Onze locatie voldoet aan alle internationale vereisten en is één van de top 2 – evenementenlocaties in Nederland. U vindt hier alles onder 1 dak, een vergader- en congrescentrum, 45.000 m2 expositieoppervlakte, 4 sterren WTC Westcord hotel, te huren kantoren, verschillende bars en twee restaurants. Businessclub leden van het World Trade Center Leeuwarden krijgen een speciale prijs bij het huren van vergaderruimte,gebruik van technische faciliteiten en diensten en afhankelijk van het lidmaatschap korting op de afname van de beursvloer bij beurzen georganiseerd door WTC Expo. (www.wtcexpo.nl)

Vergader- en Congrescentrum
Elf congreszalen zijn volgens de laatste eisen ingericht en uitgerust met de meest eigentijdse faciliteiten. Deze zalen lenen zich uitstekend voor ontvangsten, vergaderingen, presentaties, seminars en congressen tot maar liefst 800 personen plenair. Voor een nog grotere capaciteit is koppeling met het WTC Expo evenementencomplex mogelijk. De volledige organisatie kan verzorgd worden door het WTC. Voor de culinaire verzorging van uw partijen, evenementen, vergaderingen en ontvangsten heeft het WTC een in-house cateringservice.

Evenementen complex
Een evenementencomplex en een schitterend podium voor publieke en zakelijke evenementen. Grote publieksbeurzen, swingende concerten en zakelijke events trekken jaarlijks honderdduizenden nationale en internationale bezoekers. Bestaande producties van het WTC Expo die hun sporen al ruimschoots verdiend hebben zijn de beurzen Boot Holland, Caravana, Hobby & Vrije tijd, Landbouwbeurs, Huis & Tuin. Naast de eigen producties vinden er jaarlijks talrijke verhuurevenementen plaats die door externe partijen georganiseerd worden bijv. Bedrijven Contactdagen.

Kantoorruimte te huur
Het WTC Leeuwarden beschikt over 3500 m2 uiterst moderne kantoorruimte voor ruim 50 bedrijven. Deze ondernemingen hebben één doel: efficiënt en aangenaam zakendoen in een internationale en zakelijke omgeving. Facilitaire en technische services besteden zij uit aan het WTC. Zakendoen is goed ondersteund met voorzieningen als:

  • een centrale receptie,
  • beveiliging,
  • secretariaat-,
  • post- en kopieerservices,
  • de nieuwste ICT-infrastructuur en
  • uiterst goed geoutilleerde ontvangst-, presentatie-, congres- en vergaderruimten.

Brasserie The Globe en bar Zero
Op de begane grond in de lobby van het WTC Hotel vindt u brasserie The Globe. Hier kunt u terecht voor een eenvoudige of uitgebreide lunch. Veel zakelijke gasten weten de weg naar de brasserie te vinden. Brasserie The Globe is van maandag t/m vrijdag tot 17.00 geopend. In bar Zero kunt u een drankje komen doen. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een drankje in onze gezellige bar. Van maandag t/m vrijdag kunt u hier terecht van 09.30 tot 17.00 uur.

Laatste nieuws

WTC Business Academy wordt mede mogelijk gemaakt door:Ontworpen door: Weening Reclame