Dit 4-sterrenhotel heeft 143 kamers, waaronder luxe suites en longstay appartementen. En het is gelegen vlak naast het Holland Casino en heeft een directe connectie tot het WTC Expo. Het hotel beschikt over de modernste sport-, fitness- en welness faciliteiten. Slechts vijf autominuten van het historisch centrum van Leeuwarden. Het hotel biedt gratis WIFI internet en gratis parkeergelegenheid. Alle hotelkamers zijn modern en zeer ruim en hebben een apart toilet. Tevens beschikken ze allen over thee- en koffiefaciliteiten. Als u wilt ontspannen, kunt u gebruik maken van de sauna en het solarium. Ook is er een fitnessruimte beschikbaar. (www.westcord.nl)

Restaurant élevé – Wine & dine in the sky.

Dit restaurant is bekroond met één Michelin-ster. Kom dineren op niveau met een prachtig uitzicht. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, maar sfeervolle omgeving.

Met veel ambitie en enthousiasme wordt er in de keuken gewerkt aan pure gerechten, bereid uit (h)eerlijke ingrediënten.
Vaak van biologische kwaliteit, uit eigen tuin en streek. Gastheer en sommelier Thom van der Heide selecteert bovendien voor u de heerlijkste wijnen. Grootheden uit de nieuwe wijnlanden Argentinië, Chili, Australië en Zuid Afrika, maar ook mooie wijnen van het Europese continent.

Het restaurant is sfeervol, maar modern ingericht en voor iedereen toegankelijk. De bijzondere gerechten, de sfeervolle inrichting en het panoramische uitzicht zorgen voor een culinaire avond op een unieke locatie.

Restaurant élevé (het voormalig Frouckje State) is gelegen op de 11e verdieping van WestCord WTC Hotel Leeuwarden.

Voor de lunch kunt u van maandag t/m vrijdag terecht in Brasserie De Globe van 12.00 – 17.00 uur.

Iedere zondag in restaurant élevé van 15.00 tot 17.00 uur uitgebreide High tea.

Als u wilt reserveren bij Restaurant élevé kunt u bellen naar: 058 – 233 49 00

Laatste nieuws

WTC Business Academy wordt mede mogelijk gemaakt door:Ontworpen door: Weening Reclame